Заміна Флеша викликала шквал критики у фанів

Нещодавно показали заміну акторові Езрі Міллеру (Ezra Miller) у ролі Флеша з однойменного фільму «Флеш», що викликало шквал критики у багатьох фанатів.

29-річний актор Езра Міллер, який виконав роль Флеша у фільмі «Ліга Справедливості Зака ​​Снайдера», став учасником багатьох скандалів останнім часом. Через це в мережі з’явилися чутки, що вказують на те, що компанія Warner Bros. може виключити Міллера з майбутніх фільмів з коміксів DC. Хоча Езру вже навряд чи виріжуть із готового фільму «Флеш», це може стати його останньою появою в DCEU. Тому в мережі було запропоновано кандидатуру нового виконавця ролі Флеша. Ним виявився актор Елліот Пейдж (Elliot Page), раніше відомий як актриса Еллен Пейдж (Ellen Page).

Між фанатами в мережі розгорілася справжня дискусія з приводу того, чи повинен Елліот Пейдж зіграти нового Флеша в однойменному фільмі DC. Якщо одні назвали таку ідею непоганою, інші користувачі її категорично розкритикували. «Еліот Пейдж має невеликий зріст та м’язову масу дівчинки. Вибачте, якого супергероя він міг би зіграти правдоподібно?», «Та ви жартуєте, чи що?», «Це якесь пекло, тому в жодному разі», — написали коментатори. Один із користувачів мережі особливо сильно розкритикував усіх фанатів, які позитивно сприймають Елліота в ролі Флеша: «Дивлячись на ваші коментарі, я починаю почуватися медсестрою в психіатричній лікарні, яка спостерігає за розмовою пацієнтів у смиренних сорочках».

Вихід фільму «Флеш» від DC заплановано на 22 червня 2023 року. Головні ролі виконують: Езра Міллер, Бен Аффлек (Ben Affleck), Майкл Кітон (Michael Keaton), Майкл Шеннон (Michael Shannon) та інші. Компанія Warner Bros. поки що офіційно нічого не повідомляла про те, що буде з роллю Флеша після фільму.